Новости запорожского региона от информационного агентства "ВЕСТИ-ИНФОРМ"

Запорожье
19 апреля 2024, пятница, [22:56]
+ в избранное + cделать стартовой



Выставка "Домострой-Весна 2012" в Запорожье начинает свою работу

21 марта 2012 [02:19] 2729

В рамках мероприятия будут обсуждаться экологические проекты и Генплан города


«Домострой-Весна-2012»: обладнання, технології, матеріали

21 березня у виставковому центрі «Козак-Палац» відкриється XXІ галузева будівельна виставка «Домострой-Весна 2012», організатором якої виступає Запорізька торгово-промислова палата.

Спеціалізована експозиція об’єднає близько 130 учасників будівельного ринку на площі понад 4000 кв. м.

На декілька днів ВЦ «Козак-Палац» перетвориться у центр ділової активності для представників будівельного бізнесу. Презентувати підприємство та його продукцію, технології та послуги, налагодити нові контакти та знайти ділових партнерів, активізувати просування продукції та збільшити її збут – такі основні завдання ставлять перед собою учасники заходу.

За підтримки галузевих асоціацій виставковий проект «Домострой» за роки проведення зарекомендував себе як один з найуспішніших у своєму сегменті. До уваги відвідувачів – будівельні пропозиції від архітектурно-проектних робіт до елементів декору та ландшафтного дизайну.

Основні напрямки, представлені на виставці весняно-літнього сезону: будівельні матеріали та послуги, оздоблювальні матеріали, вікна, двері, фасади, архітектурні рішення, освітлення, інженерні системи, дитячі та спортивні майданчики, нові рішення для комунального господарства, благоустрою оселі.

У перший день виставки екологічна компанія «Гранік» презентує проект «Запоріжжя - Магдебург. Європейський рівень поводження з відходами». Ініціатива з покращення екологічної ситуації є продовженням співробітництва між Управлінням комунального господарства Магдебурга (Німеччина) та компанії «Гранік», що розвивається за сприянням Запорізької торгово-промислової компанії.

Вже традиційно виставка «Домострой-Весна», окрім основного будівельного напрямку, пропонує відвідувачам актуальні для весняно-літнього сезону спеціалізовані експозиції: виставку кліматичного обладнання «Клімат-2012», виставку пропозицій для приватного будівництва «Котеджне будівництво-2012», виставку рішень по благоустрою територій «Ландшафтний дизайн - 2012».

Висока якість та екологічна безпека будівельних матеріалів, характеристики енергозбереження – у числі основних вимог сучасного споживача. Саме на цих параметрах зробили акцент учасники виставки, пропонуючи відвідувачам сучасні технолгії та розробки.

Ділова складова виставки: спеціалізовані семінари, презентаційні заходи, бізнес-зустрічі.

У програмі «Домострой-Весна-2012»:

21 березня о 12.30 запорізьке підприємство «Екологічна компанія «Гранік» запрошує на презентацію «Запоріжжя-Магдебург. Європейський рівень поводження з відходами».

22 березня о 15.00 у малому конференц-залі (2-й поверх) відбудеться семінар ТОВ «Підприємство «Алеко» на тему «Енергоефективне будівництво по технології Plastbau».

Протягом роботи виставки відвідувачі матимуть змогу ознайомитись з генеральним планом м. Запоріжжя та внести свої пропозиції щодо покращення інфраструктури міста. Потенційні інвестори та забудовники – запропонувати своє співробітництво.

Офіційно виставка «Домострой-весна-2012» відкриється 21 березня о 12.00.

Режим роботи: 21, 22, 23 березня з 10.00 до 18.00, 24 березня з 10.00 до 15.00. Адреса ВЦ «Козак-Палац»: вул. Перемоги, 70-б.

«Козак-Палац» - територія Вашого успішного бізнесу!

Оргкомітет виставки «Домострой»:

тел.: (061) 213-50-26, 213-51-67

www.expo.zp.ua, e-mail: expo2@cci.zp.ua, expo4@cci.zp.ua
 

Пресс-служба Запорожской торгово-промышленной палаты
Рекомендовать

Оставить комментарий:

Комментарии:

Эту новость еще никто не коментировал

Анонсы

Все анонсы

Опрос

Новостями региона из каких сфер вы больше всего интересуетесь в повседневной жизни?
Политика и власть
Экономика и бизнес
Культура и искусство
Спорт и здоровье
Криминал и происшествия
Общественная жизнь
Социальная сфера
Другое

11 апреля 2012

  • .

KINOafisha.ua - билеты в кино онлайн.
Полная программа передач для всех телеканалов тут.
Лента новостей за последний час на https://www.ukr.net.
Вас интересуют продаваемые б/у автомобили в Украине? Тогда смотрите тут.