Новости запорожского региона от информационного агентства "ВЕСТИ-ИНФОРМ"

Запорожье
20 апреля 2024, суббота, [13:08]
+ в избранное + cделать стартовой



Жизни запорожцев угрожают старые склады ядохимикатов, - заявил В.Подлобников

25 января 2012 [17:53] 2458

Глава областной организации ВО "Свобода" бьет тревогу по поводу хранилищ химикатов в запорожском регионе


Виталий Подлобников

Об этом корреспонденту "ВЕСТИ-ИНФОРМ" стало известно из заявления главы запорожского областного отделения ВО "Свобода" Виталия ПОДЛОБНИКОВА. По его словам, Запорожская область буквально нашпигована опасными для людей хранилищами пестицидов. Из 89 хранилищ химических веществ и средств защиты растений в Запорожской области только 4 имеют паспорта на хранение, - утверждает В.Подлобников. Остальные, по его данным, находятся в неудовлетворительном состоянии и не имеют данных паспортов.

"Упродовж 2011 року "міцними господарниками" з Партії регіонів не була завершена утилізація непридатних для використання хімічних засобів захисту рослин. Тендери на виконання заходів з утилізації були зірвані. І, як завжди – винних нема. Передбачені 7 млн. грн. з обласного бюджету на утилізацію отрутохімікатів залишилися невикористаними.

У Запорізькій області 85 сховищ отрутохімікатів становлять загрозу для здоров'я людей. У них міститься близько 250 тонн отрутохімікатів, які непридатні для використання. Чиновники обіцяють до кінця 2012 року завершити утилізацію всіх непридатних для використання отрутохімікатів. Та віри у людей цим обіцянкам нема, бо те саме "регіонали" обіцяли минулого року. Страусина позиція можновладців щодо утилізації отрутохімікатів позитивних зрушень не принесла. Не про людей думають у теплих кабінетах політичні кон'юнктурники, а про те, щоби "пахан" не розсердився за прояв ініціативи і витрату 7 млн. гривень для вирішенні цієї проблеми.

Запорізька "Свобода" завжди виступала і виступає проти екологічного терору проти українців. Ми підтримуємо всі екологічні проекти в Запорізькій області. У наших виборчих програмах завжди докладно представлений розділ "Екологія". За всі екологічні злочини і саботаж представники кримінально-олігархічної влади будуть нести відповідальність перед українським народом", - говорится в заявлении, распространенном лидером запорожских националистов.
 

«ВЕСТИ-ИНФОРМ»
Рекомендовать

Оставить комментарий:

Комментарии:

Эту новость еще никто не коментировал

Анонсы

Все анонсы

Опрос

Новостями региона из каких сфер вы больше всего интересуетесь в повседневной жизни?
Политика и власть
Экономика и бизнес
Культура и искусство
Спорт и здоровье
Криминал и происшествия
Общественная жизнь
Социальная сфера
Другое

11 апреля 2012

  • .

KINOafisha.ua - билеты в кино онлайн.
Полная программа передач для всех телеканалов тут.
Лента новостей за последний час на https://www.ukr.net.
Вас интересуют продаваемые б/у автомобили в Украине? Тогда смотрите тут.